مؤسسه آموزش عالي علوم و فناوري سپاهان با هدف ارتقاء سطح علمي و دانش جامعه از طريق ايجاد زمينه­اي لازم جهت كسب  مهارت­هاي علمي و فني جوانان شايسته ايراني و ايجاد توانمندي در جوانان جهت آينده­ي بهتر و زندگي با اميد و نشاط بيشتر در شهر اصفهان تأسيس و راه­اندازي شده است.

تقاضاي تأسيس اين مؤسسه آموزش عالي به همت جمعي از دانشگاهيان و فرهيختگان به شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ارائه گرديد و در سال 1383 با تصويب شوراي انقلاب فرهنگي و اخذ موافقت اصولي و مجوز شماره 45372/22 مورخ 7/6/83 از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ، به جمع مؤسسات آموزش عالي پيوست.

نحوه پذيرش دانشجو :

پذيرش دانشجو صرفاً در چهارچوب ضوابط و مقررات مصوب وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري از طريق كنكور سراسري كه توسط سازمان سنجش و آموزش كشور برگزار     مي­شود صورت مي­پذيرد.

دوره­هاي آموزشي و واحدهاي درسي و تمام ضوابط مؤسسه از طريق وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ابلاغ مي­گردد.

به فارغ­التحصيلان مدرك رسمي با تأييد وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري اعطا خواهد شد.

مؤسسه آموزش عالي علوم و فناوري سپاهان  هزينه­هاي خود را از طريق اخذ شهريه­هاي ثابت و متغير مطابق تعرفه وزارت علوم ‌تحقيقات و فناوري اعلام شده در دفترچه كنكور سراسري و سرمايه­گذاري اعضاي هيأت مؤسس تأمين مي­نمايد.

رشته­هاي تحصيلي فعلي مؤسسه :

مقطع كارداني نا پيوسته: برق الكترونيك

مقطع كارداني پيوسته: الكترونيك عمومي، برق صنعتي، كامپيوتر، تاسيسات الكتريكي، حسابداري، نقشه كشي عمومي و طراحي صنعتي، نقشه كشي معماري

مقطع كارشناسي ناپيوسته : كامپيوتر(نرم افزار)، كامپيوتر (سخت افزار)، مخابرات، ICT (گرايش مديريت)، ICT (گرايش كاربرد)، برق الكترونيك ، برق قدرت، حسابداري

مقطع كارشناسي پيوسته : مديريت صنعتي، مهندسي IT، مهندسي كامپيوتر (نرم افزار)، مهندسي پزشكي، مهندسي معماري، مهندسي برق قدرت، حسابداري، مهندسي برق الكترونيك

ایران - اصفهان - موسسه آموزش عالی علوم و فناوری سپاهان    تلفن : ۳۱۳۶۵۳۰۲۴۱ ، ۳۱۳۶۵۳۰۲۴۲    نمابر : ۳۱۳۶۵۳۰۲۴۵    کدپستی : ۸۱۷۹۹-۱۳۸۹۵