یکشنبه 13 بهمن 1398

تمدید مهلت ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد

پيرو اطلاعيه مورخ 98/09/16 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان ثبت‌نام كننده در آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1399 در تمامي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي دولتي و غير دولتي و همچنين دانشگاه آزاد اسلامي و بيست و پنجمين المپياد علمي- دانشجويي كشور مي‌رساند كه به منظور فراهم نمودن تسهيلات براي آن دسته از داوطلباني كه در زمان مقرر (از تاريخ 98/09/16 لغايت 98/09/28) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند مي‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان از روز دوشنبه مورخ 98/11/14 لغايت روز چهارشنبه مورخ 98/11/16 بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا كليه متقاضيان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنما و همچنين اطلاعيه مورخ 98/09/26 درخصوص اصلاحات دفترچه راهنماي ثبت نام، نسبت به مشاهده و كنترل اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام و در صورت تمايل نسبت به ويرايش اطلاعات اقدام نمايند. ضمناً به منظور مساعدت و همراهي با داوطلباني كه در مهلت مقرر موفق به ثبت‌نام در آزمون نگرديده‌اند، ترتيبي اتخاذ گرديده كه در بازه زماني فوق (98/11/14 لغايت 98/11/16) اين دسته از متقاضيان نيز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.