پنج شنبه 5 تیر 1399

برگزاری کلیه آزمون های دانشگاه بصورت آنلاین

به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان گرامی می رساند کلیه امتحانات پایان ترم دانشگاه بصورت آنلاین از طریق سامانه اموزش مجازی برگزار می گردد. آموزش های لازم در قسمت آموزش کار با سامانه در خود سامانه اموزش مجازی قرار دارد. کلیه دانشجویان موظفند تا قیل از شروع امتحانات وارد سامانه شده و از دسترسی خود به سامانه و ثبت بودن تمامی دروس انتخاب واحد خود در سامانه اطمینان حاصل نمایند.همچنین لازم است کلیه دانشجویان برای بررسی صحت عمکلکرد گوشی یا کامپیوتر خود و شرکت در آزمون های پایان ترم در آزمون آزمایشی که در قسمت آموزش کار با سامانه هست شرکت نمایند. توصیه می شود برای شرکت در آزمون از اینترنت پایدار و با سرعت مناسب استفاده نموده و حتی الامکان از فعال بودن اینترنت خانگی به همراه اینترنت موبایل اطمینان حاصل نمایید تا در صورتی که یکی از آن ها قطع بود از اینترنت دیگر استفاده نمایید. در صورتی که مشکلی در حین آزمون پیش آمد میتوانید آزمون را مجددا از طریق موبایل یا کامپیوتر خود ادامه دهید. توصیه می شود از مرورگر بروزشده موزیلا فایرفاکس استفاده نمایید. به هیچ عنوان از اپلیکیشن موبایل مودل برای شرکت در آزمون استفاده ننمایید. در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال می توانید با شماره 36530241 داخلی 118 تماس بگیرید.