مدیریت گروه کامپیوتر

چارت دروس گروه مهندسی کامپیوتر مقطع کاردانی و کارشناسی
چارت دروس گروه مهندسی کامپیوتر
چارت دروس گروه مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی ارشد

رشته کامپیوتر در مؤسسه آموزش عالی سپاهان باگرایش نرم افزار ، در مقاطع کارشناسی پیوسته ، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته ارائه می گردد .

دانشجویان کارشناسی در این دوره با مباحث مربوط به کامپیوتر و نرم افزار از جمله ساختار یک کامپیوتر ، انواع نرم افزارهای کاربردی و سیستمی ، بانکهای اطلاعاتی و اصول طراحی نرم افزارها آشنا می شوند . همچنین آشنایی با بعضی از زبانهای برنامه نویسی نیز از جمله مباحث مطرح در این دوره می باشد .

دانشجویان این رشته می توانند پس از پایان دوره کارشناسی در رشته هایی نظیر نرم افزار ، هوش مصنوعی و معماری کامپیوتر در مقطع کارشناسی ارشد به تحصیلات خود ادامه دهند .

گروه نرم افزار سعی بر این دارد تا با برگزاری کلاسهای آمادگی کنکور ارشد ، شرایط را برای شرکت این دانشجویان در کنکور کارشناسی ارشد مهیا سازد همچنین انجمن علمی گروه نرم افزار با برگزاری کلاسهای فوق برنامه سعی دارد تا دانشجویان را با مباحث کامل کننده مباحث مطرح شده در دروس دانشگاهی آشنا کرده و زمینه آشنایی دانشجویان با نرم افزارهای جدید و کاربردی را فراهم سازد .