نام و نام خانوادگی: مهدیه محمدی

مقاطع تحصیلی:

دکتری عمران- سازه: دانشگاه تبریز به مدت 5/3 سال از تاریخ 1392-1395 به راهنمایی دکتر داود مستوفی نژاد (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) و دکتر مجید برقیان (عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز).

عنوان رساله دکتری: بررسی تاثیر شرایط محیطی مختلف بر مقاومت اتصال بتن-FRP به روش شیارزنی و EBR.

فعالیت در صنعت:

• مدیر پروژه بخش سازه شرکت مهندسین مشاور کنترل سازان فرایند از سال 95 تا 96.
  • مدیر بخش سازه شرکت مهندسین مشاور تدبیر اندیشان پارتاک از سال 97-98.
  • طراح و مدیر پروژه طرح پژوهشی مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران و شرکت شهرک­های صنعتی استان اصفهان، تقویت مخزن بتنی هوایی 20 متری در شهرک صنعتی کمشچه استان اصفهان.

رزومه پژوهشی:

• داور علمی مقالات علمی-پژوهشی در اولین کنفرانس ملی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران
  • سخنران هفته پژوهش در سه سال متوالی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • مقالات منتشر شده عبارتند از:

Mahdie Mohammadi; Davood Mostofinejad; “Effect of Freeze–Thaw Cycles on FRP-Concrete Bond Strength in EBR and EBROG Systems” Journal of Composites for Construction, June 2020 Volume 24, Issue 3

Mahdie Mohammadi; Majid Barghian; Davood Mostofinejad; and Adel Rafieyan “Alkali and temperature long-term effect on the bond strength of FRP-to-concrete interface” Journal of Composite Materials, Online Review is complete for JCM740201, Octobr 2017

Mahdie Mohammadi; Davood Mostofinejad; and Majid Barghian “Effects of Surface Preparation Method on FRP-Concrete Bond Strength under Alkaline Conditions” Journal of Composites for Construction, August 2017, Volume 21, Issue 4.

Mahdie Mohammadi, Hossein Tajmir Riahi Evaluation of reliability and sensitivity analysis of steel moment resisting frames based on endurance time method, 2012, 15th World conference on earthquake engineering, Lisbon, Portugal.

Mahdie Mohammadi, hossein tajmir riahi “Sensitivity analysis of steel moment-resisting frames by endurance time method” 2012, 4th international conference on seismic retrofitting, Iran, Tabriz.

محمد جواد یاران، مهدیه محمدی، "آنالیز و پیش­بینی رفتار پیچشی در تیرهای بتن­آرمه تقویت شده با الیاف FRP به روش المان محدود"، کنفرانس عمران، معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام، ایران، تبریز، 1397.

سعید مری، مهدیه محمدی، "تحلیل پایداری و طراحی پوشش نهایی سازه های زیر زمینی و مطالعه موردی مغار و تونل اصلی گلاب"، سومین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی، ایران، شیراز، 1397.

روح الله بابایی، مهدیه محمدی "تاثیر استفاده از باطله های کارخانه های سنگبری برای تولید بتن سازه ای در کارخانجات بتن آماده" سومین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی، ایران، شیراز، 1396.

مهدیه محمدی، مجید برقیان، داود مستوفی­نژاد و مسعود فرزام "تاثیر محیط قلیایی بر مقاومت اتصال نمونه­های بتنی تقویت شده به روش­های EBR وEBROG"، مجله­ی علمی پژوهشی مدرس، 1396.

نصرت الله صلح جویی، حسین تاجمیر ریاحی و مهدیه محمدی "آنالیز حساسیت قاب­های خمشی فولادی به روش زمان-دوام" 1391، دومین کنفرانس ملی یافته­های نووین در مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف­آباد.

مهرداد حجازی، مهدیه محمدی و میترا محمدی "مروری بر انواع روش­های تحلیل حساسیت و قابلیت اعتماد در قاب­های بتن مسلح" اولین همایش منطقه­ای مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، 1390.

مدیریت گروه مهندسی عمران و نقشه برداری

نام ونام خانوادگی: مهدیه محمدی

مرتبه علمی: استادیار

Email: mahdie.mohammadi67@yahoo.com

شماره تماس:36530241 داخلی:150

معرفی رشته:

گروه مهندسی عمران دانشگاه علوم و فناوری سپاهان در سال تحصیلی 92-93 با اخذ سه گرایش عمران آغاز به کار کرد.

گرایش مهندسی عمران- عمران در مقطع کارشناسی پیوسته

گرایش مهندسی تکنولوژی عمران در مقطع کارشناسی ناپیوسته

گرایش نقشه برداری در مقطع کاردانی

در ادامه طی سال های 93 و 94 گرایش "کارهای عمومی ساختمان" در مقطع کاردانی و "مهندسی عمران اجرایی" در مقطع کارشناسی ناپیوسته به مجموعه گروه عمران افزوده شد تا طیف وسیع تری از رشته عمران در این دانشگاه آموزش داده شود.

توضیح رشته:

آینده شغلی فارغ التحصیلان کارشناسی گرایش عمران (کارشناسی پیوسته و ناپیوسته):

مهندس محاسب، مهندس ناظر ساختمان، سرپرست کارگاه ساختمان، مجری پروژه های ساختمانی، پروژه های راه، مترو، سد  و .... می باشند.

فعالیت شغلی در رشته نقشه برداری مقطع کاردانی بیشتر به اجرای جاده و راه و برداشت نقاط پروژه محدود می شود.

رشته عمران در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به گرایش های متنوع از جمله: سازه، زلزله، آب، راه، خاک، مدیریت ساخت و ... به صورت تخصصی تقسیم می شود.

امکانات:

امکانات آموزشی و آزمایشگاهی گروه عمران در حد مطلوب می باشد که بارها مورد تشویق از سوی مراکز ذی صلاح قرار گرفته است.

تجهیز کتابخانه به مباحث آیین نامه ساختمان، کلیه کتاب های دروس تخصصی عمران و کتاب های کمک آموزشی کنکور کارشناسی ارشد و ایجاد فضایی مناسب برای مطالعه.

تجهیز کارگاه های نقشه برداری و تهیه دوربین های توتال، نیو، تئودولیت و تجهیزات دیگر نقشه برداری.

تجهیز کارگاه کامپیوتر برای آموزش نرم افزارهای مهندسی عمران

تجهیز کارگاه آزمایشگاه مصالح ساختمانی و آزمایشگاه تکنولوژی عمران