مدیریت بازرگانی از مهمترین بخش های مدیریت شرکت های تجاری است زمانی یک شرکت می تواند بین خود ،مشتریان و خریدارانش ارتباط تجاری خوبی برقرار کند که یک مدیر بازرگانی موفق داشته باشد . فردی که مدیریت بازرگانی یک بنگاه اقتصادی را به عهده می گیرد در جذب مشتریان و عرضه و معرفی صحیح و اصول محصول یا خدمات یک شرکت تلاش می کند و به طور طبیعی مدیر بازرگانی فردی است که نقش اساسی در سود و زیان شرکتها دارد . دوره کارشناسی مدیریت بازرگانی یکی از دوره های تحصیلی آموزش عالی است و هدف از تشکیل این دوره آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز سازمانها، اداره ها، موسسه ها و شرکتهای دولتی و خصوصی در زمینه بازرگانی با وظایف و هدفهای گوناگون در سطوح کارشناسی می باشد.

هدف رشته:

هدف از این رشته عبارت است از : آشنایی دقیق با وظایف اساسی سازمانهای بازرگانی ، افزایش مهارت و توانایی دانشجویان در شناخت مسائل مبتنی به مدیریت ، جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به هر یک از این مسائل ، ارزیابی راه حلهای مختلف در مورد هر مسأله و تصمیم گیری و اجرای تصمیمات متخذه

صنعت و بازار کار:

فارغ التحصیلان این رشته با آگاهی و شناختی که از ساخت سازمان، تئوریهای مدیریت و سازماندهی و تکنیکهای مختلف تصمیم گیری دارند قدرت حل مشکلات را پیدا می کنند و همچنین علاوه بر دانش نظری با کاربردهای این رشته نیز آشنا می شوند. فارغ التحصیلان مدیریت بازرگانی می توانند در مؤسسات بازرگانی، امور دفتری مانند: تدارکات، اداره امور کارگزینی، امور مالی، بازاریابی مشغول به کار شوند.

دانشگاه ها:

اين گرايش از قديمي ترين گرايش هاي مديريت است که کار خود را در سال 1333 به موجب عقد قرارداد بين دانشگاه تهران و دانشگاه کاليفرنياي جنوبي به منظور تربيت مديران براي اداره سازمانهاي دولتي و خصوصي ،در دانشکده حقوق دانشگاه تهران با همکاري گروهي از اساتيد آمريکايي آغاز کرد، سپس اين رشته در مقاطع و گرایش های مختلف و در دانشگاههاي گوناگون کشور گسترش يافته و همينک در غالب دانشگاههاي دولتي،غیرانتفاعی، آزاد و پيام نور ارائه مي گردد.

آينده شغلي:

فارغ التحصيلان اين رشته با تسلط به مباحث مربوط به بازار، مباحث تدوين استراتژيهاي سازماني، شناخت مشتريان و نحوه ارتباط با آنها، شناخت فرايندهاي فروش، بازاريابي و خدمات به مشتريان زمينه لازم جهت استخدام در واحدهاي بازرگاني سازمانها را داشته و نسبت به ساير گرايش هاي مديريت با توجه به نبود رشته اي جايگزين از بازار کار مناسبي برخوردارند. ضمن اينکه دانشجويان اين رشته با توجه به شناخت کافي از کسب و کار و نحوه ايجاد تجارت موفق شانس زيادي براي موفقيت در حيطه کار آفريني و تشکيل کسب و کارجديد دارند.

بازار کار:

فارغ التحصیلان این رشته به خوبی می توانند در سطح مدیران اجرایی در سازمانهای بازرگانی ، صنعتی و دولتی به کار اشتغال ورزند و یا در سمت مشاور مدیریت انجام وظیفه نمایند . انتظار می رود این فارغ التحصیلان پس از کسب تجربیات کافی بتوانند مسئولیتهای بیشتری را در سطوح بالای سازمان عهده دار شوند . علاوه بر این ، فارغ التحصیلان این دوره می توانند در کارهای پژوهشی و تحقیقاتی که امروز در موسسات بزرگ اهمیت زیادی برخوردار است ، مشغول بکار شوند.

مدیر گروه مدیریت

نام ونام خانوادگی :  بهروز بختیاری

مرتبه علمی :  مربی  پایه 5

Email: bakhtiari.behrooz@yahoo.com

شماره تماس :36530241     داخلی :138

سوابق تحصیلی:

کارشناسی:          ریاضی

کارشناسی ارشد:   علوم اقتصادی

سوابق پژوهشی:

ارائه مقاله

1-مدل سازی تابع تولید آموزش عالی دانشگاههای دولتی ایران

2-پیامد های اتحاد پولی اروپا در حوزه یورو و اتحادیه اروپا

3- راهبردهاي مدیریت جهادي درراستاي نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی با تکیه بر اقتصاد بدون نفت

4-Globalization and Structural Changes of International Labor Force Immigration Effective Factors

تالیف کتاب:

1-چگونه پایان نامه بنویسیم؟

سوابق اجرایی:

1-معاونت مالی اداری طرح جامع گندم کشور در مرکز تحقیقات دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان 1380 تا1382

2-همکار طرح اجرایی چهارساله دانشگاه اصفهان1380

3-همکار طرح توسعه کار آفرینی دانشگاههای کشور (کاراد) در مرکز تحقیقات دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان1382

4-مدیر مرکز پیش دانشگاهی هاتف

5-مدیر گروه رشته حسابداری  موسسه آموزش عالی علوم و فن آوری سپاهان

6-مدیر گروه رشته مدیریت موسسه آموزش عالی علوم و فن آوری سپاهان از سال 1385 تا کنون

سوابق آموزشی:

1-مدرس دروس اقتصاد خرد اقتصاد کلان پول ارز و بانکداری و اقتصاد توسعه رشته مدیریت و حسابداری موسسه آموزش عالی علوم و فن آوری سپاهان از سال 1385 تا کنون

2-مدرس دروس  اقتصاد خرد و کلان و توسعه اقتصادی گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا از سال 1380 تا 1385

3-مدرس دروس اقتصاد رشته مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه از سال1385 تا1387

4-مدرس دروس اقتصاد رشته مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان از سال1386 تا 1388