اهمیت و ضرورت حسابداری

حسابداری که امروزه به زبان کسب و کار شهرت یافته است، یکی از علومی است که از گذشته بسیار دور،مورد استفاده انسان قرار گرفته است. مهمترین کارکرد حسابداری فراهم کردن گزارش‌های مالی مورد نیاز به منظور تسهیل انجام تصمیم‌گیری‌های اقتصادی است و به دلیل اهمیت آن در محیط اقتصادی کنونی، امروزه به عنوان یکی از رشته‌های مطرح دانشگاهی در دانشگاه‌‌های سراسر دنیا تدریس می شود و هر ساله دانشجویان بسیاری را به خود جذب می نماید.

مقاطع تحصیلی

رشته حسابداری در موسسه علوم  و فناوری سپاهان ابتدا با مقطع کاردانی شروع به کار کرد و پس از فراهم شدن شرایط و امکانات لازم توسعه یافت و دوره‌‌های کارشناسی ناپیوسته و پیوسته  و در سال 95 کارشناسی ارشد راه‌اندازی شد.

بازار کار حرفه‌ای دانش آموختگان رشته حسابداری

با توجه به وجود بازار کار مناسب برای دانش آموختگان این رشته و با عنایت به استعدادهای تحصیلی قابل توجه آن ها، دانش‌آموختگان حسابداری به سادگی وارد بازار کار حرفه ای در امور حسابداری، حسابرسی، بازار سرمایه، مالیاتی، بانکداری، می شوند.

همچنین رضایت مراکزی که با دانش آموختگان حسابداری این دانشگاه همکاری دارند، موجبات رشد و پیشرفت روزافزون آن‌ها را در سطوح دانشگاهی و حرفه‌ای فراهم کرده است.

مدیر گروه حسابداری

نام و نام خانوادگی: ندا رضائی

مرتبه علمي: مربي

nrezaei98@gmail.com

تلفن : ۲ و ۳۶۵۳۰۲۴۱ - ۰۳۱

داخلي 158

سوابق تحصیلی:

کارشناسی:           حسابداری

کارشناسی ارشد:      حسابداری

سوابق پژوهشی:

ارائه مقاله

1- مقاله اي با عنوان  "ارزیابی سیستم کنترل داخلی در بخش عمومی بر اساس قانون SOX-302 و  SOX-404"  ، همایش ملی ایده های نو در حسابداری و حسابرسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان

2- مقاله اي با عنوان "سرمایه قکری دانشی نوین در حسابداری" ، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

3- مقاله اي با عنوان " فرآیند حسابرسی و گزارشگری مالی محیط زیست"، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

4- مقاله اي با عنوان " آشنایی اجمالی با حسابداری اجتماعی و حسابداری مسئولیت های اجتماعی"، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

5- مقاله اي با عنوان " مدیریت منابع انسانی"، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

6- مقاله اي با عنوان " نگرشی نوین در مدیریت روابط انسانی"، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

7- مقاله اي با عنوان " بررسی مدل های پیش بینی ورشکستگی"، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

8- مقاله اي با عنوان " سرمایه فکری دانشی نوین در حسابداری"، همایش ملی حسابداری و مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور.

9- مقاله ای با عنوان " نقش ریسک در اعتبارات اسنادی بر اساس اینکوترمز 2011" ، همایش ملی ایده های نو در حسابداری و حسابرسی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان.

10- مقاله ای با عنوان " نقش سرمایه فکری در کیفیت اطلاعات مالی" ، همایش ملی ایده های نو در حسابداری و حسابرسی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان.

13- پايان نامه , تحت عنوان تأثیر محافظه کاری و کیفیت سود بر ارزش گذاری وجوه نقد نگهداری شده در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران".

چارت دروس گروه حسابداری
چارت دروس کارشناسی ارشد