مدیر امور دانشجویی و تربیت بدنی

داخلی : 139

مرکز تربیت بدنی

معرفی مرکز تربیت بدنی

مرکز تربیت بدنی، در جهت رشد و شکوفایی ابعاد مختلف انسان با پرداختن به فعالیت های شاداب و سلامت بخش ورزشی فعالیت می نماید. مرکز تربیت بدنی دانشگاه سپاهان اصفهان در راستای شرح وظایف محوله و با توجه به نیازهای اجتماعی دانشجویان و با نگرشی کلی بر مسایل برنامه­ ریزی و اجرای برنامه­ های درون و برون سازمانی خود و مطابق برنامه­ ها و سیاست ­های دانشگاه و اداره کل تربیت بدنی وزارت متبوع تقویم و برنامه سالانه را با پیش ­بینی بودجه آماده و اجرا می نماید.

لازم به ذکر است ورزش دانشجویی دانشگاه از گذشته تاکنون یکی از قطب­ های مهم ورزش دانشجویی کشور بوده است، که البته نوسانات و افت و خیزهای فراوان در نتایج کسب شده توسط تیم­ های ورزشی در هر دو بخش دختران و پسران ضرورت برنامه­ ریزی جامع در این مقوله را دو چندان می­ کند. در برنامه هر سال همچنین سعی شده است در کنار ورزش قهرمانی به ورزش ­های همگانی و در زیر مجموعه آن ورزش اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده­ آن­ها توجه شود.

اهداف مرکز مرکز تربیت بدنی

اهداف کلی

هدف کلی، رشد و شکوفایی ابعاد مختلف انسان با پرداختن به فعالیت­های شاد و سلامت بخش ورزشی می­باشد.

اهداف جزئی

گسترش و بسط فرهنگ ورزش در میان دانشگاهیان و دانشجویان برای نیل به جامعه ای سالم و تندرست و ایجاد نسلی شاداب.

تعمیق باورها و ارزش های دینی از طریق برنامه ها و فعالیت های ورزشی.

تشویق و ترغیب کلیه دانشگاهیان به حفظ سلامت و تندرستی خود از طریق مشارکت فعال در ورزش.

تلاش برای بهبود سلامت، شادابی، اعتماد به نفس و نظم­پذیری در دانشجویان.

ایجاد بستر مناسب برای بروز استعدادهای ورزشی دانشجویان به عنوان ورزشکار، داور و مربی در راستای ارتقاء سطح ورزش قهرمانی دانشگاه.

ثمربخش نمودن اوقات فراغت دانشجویان از طریق فعالیت­های متنوع ورزشی.

ایجاد بستری مناسب به منظور همکاری دانشجویان در اجرای برنامه­ها در جهت تجربه کاری در آینده.

ایجاد کارآفرینی در بین دانشجویان از طریق مشارکت (آموزشی، داوری، مسابقات) در اجرای غعالیت­های ورزشی.

برگزاری کلاس­های آموزشی – ورزشی از قبیل کارگاه­های آموزشی و دوره های داوری و مربیگری.

توسعه ورزش اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، خانواده های آن­ها.

توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در راستای ارتقاء سطح سلامت دانشگاهیان.

تشکیل، حمایت و نظارت بر انجمن­های ورزشی.

برگزاری شورای عالی ورزش دانشگاه و اجرای مصوبات.

جذب نیروهای مرتبط و متخصص

تشکیل، حمایت و نظارت بر انجمن­های ورزشی.