کانون قرآن و عترت دانشگاه سپاهان

کانون قرآن و عترت یک مجموعه دانشگاهی است که وظیفه نهادینه کردن فعالیت‌های قرآنی را در کل فضای دانشگاه در بخشهای مختلف بر عهده دارد  .

شرح وظایف و برنامه‌های کانون قرآن و عترت دانشگاه سپاهان

1. برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارمندان و دانشجویان
  2. برگزاری کلاسهای آموزش تخصصی قرآن کریم در شاخه‌های  حفظ، مفاهیم، شرح و  تفسیر قرآن، روان خوانی و تجوید و صوت ولحن
  3. انتشار نشریه‌های قرآنی با مطالب متنوع توسط کانون با همکاری دانشجویان و فعالان قرآنی
  4. برگزاری محافل انس با قرآن کریم در محیط های دانشگاهی (نمازخانه ،خوابگاه و ...) و همچنین در ایام ماه مبارک رمضان با حضور اساتید محترم قرآن کریم و دانشجویان قاری، حافظ و فعال قرآنی
  5. برگزاری مسابقات و مراسم قرآنی داخلی به مناسبت‌های مختلف
  6. برگزاری همایش و نمایشگاه با موضوع قرآن و عترت
  7. معرفی روش و سیره پیامبر و اهل بیت علیهم السلام به صورت تخصصی و کاربردی با توجه به نیاز امروز
  8. حمایت حافظان قرآنی به صورت تحصیل رایگان حافظان کل قرآن کریم در دانشگاه و دادن هدیه که برای هر جزء حفظ قرآن مبلغ پانصد هزار ریال می باشد.

رشته ها و زمینه های همکاری

حفظ قرآن، روخوانی و تجوید، مفاهیم و تفسیر قرآن، ترتیل و قرائت مجلسی، تواشیح، پرسش و پاسخ دانشجویی پژوهش و تحقیق، نشریه، فضای مجازی، مسابقات و سرگرمی، همایش و نمایشگاه و... دانشجویانی که مایل به همکاری می باشند با توجه به علاقه، استعداد و تخصص خود به معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سپاهان مراجعه فرمایند.