پنج شنبه 3 تیر 1400

روز جهانى زنان بيوه گرامی باد.

مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی موسسۀ آموزش عالی سپاهان روز جهانى زنان بيوه ( 23 ژوئن، سوم تير ) را گرامی می دارد. زنان در بسیاری از کشور ها ممکن است به طور ناگهانی بیوه شوند و خودشان را در شرایطی پیدا کنند که مجبور شوند به جای همسر از خانواده حمایت کنند. بعضی از آن ها این مسئله را یک تهدید برای زندگی خود می دانند و روحیه خود را می بازند و نمی توانند با این قضیه کنار بیایند. بعضی دیگر ممکن است خانه خود را با فرزندانشان جدا کنند، به محل کار نروند و یا حتی دیگر از بیمه سلامت هم برخوردار نباشند. متاسفانه در بسیاری از کشورها حقوق این زنان فقط به شوهرشان گره خورده است و زمانی که شوهر می میرد، این افراد جایگاهی در اجتماع ندارند. همین باعث می شود که بعضی از آن ها تمایل به ازدواج مجدد داشته باشند تا بتوانند از شرایط حداقلی برخوردار باشند. در بعضی از فرهنگ ها شرایط زنان بیوه آنقدر سخت است که جامعه آن ها را یک فرد نفرین شده می داند زیرا دیگر نمی تواند شرایط معمولی زندگی را تجربه کند. به همین دلیل روز جهانی زنان بیوه قصد دارد که این تبعیض را کاهش دهد و به نیاز های این زنان بیشتر رسیدگی کند و به آن ها پر و بال بیشتری بدهد تا آن ها نیز بتوانند برای فرزندانشان اقدامات بهتری را به انجام برسانند. این روز به صورت رسمی در سال 2010 نامگذاری شد.