پیام تبریک ریاست موسسه سپاهان به مناسبت سال نو

پیام تبریک ریاست موسسه سپاهان به مناسبت نوروز سال 1403

به نام ایزد منان

یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال

سپاس پروردگار یگانه که مجالی فراهم کرد تا سالی سرشار از همدلی، تفاهم و تبادل اندیشه را باتجربیاتی ارزنده سپری کنیم.

اکنون در آستانه شکوفایی و رویش دوباره ی طبیعت، بهانه ی خجسته ای است تا با اندیشیدن در باز آفرینی و رستاخیز طبیعت به نو آوری و نوسازی در امور خویش پردازیم .
از صمیم قلب عید سعید نوروز 1403 که نشانه دیگری از قدرت بی انتهای خداوند بزرگ است  را به همه ی دانشگاهیان شاد باش می گویم واز کوشش های ارزنده همکاران عزیزم در موسسه آموزش عالی علوم و فناوری سپاهان قدردانی می نمایم. از درگاه حق تعالی سالی سرشار از بهروزی و نیک فرجامی برای  اعضای محترم هیئت علمی، کارمندان شریف ،دانشجویان آینده ساز و خانواده های گرامی آنان خواهانم.

رئیس موسسه آموزش عالی علوم و فناوری سپاهان
دکتر محمد باقر توکلی