تبریک میلاد با سعادت حضرت مهدی(ع)

نیمه شعبان را به همه اساتید، کارکنان، دانشجویان و دوستداران آن امام تبریک عرض میکنیم.

"بسم الله الرحمن الرحیم"

آن لحظه ی زیبا از شب نیمه شعبان ، آسمان سامرا از ظهور معجزه دیگری به خود میبالید و شکفتن آخرین غنچه زیبای بوستان فاطمی در دامن نرگس زیباترین صدف گوهر آفرینش و یوسف سپید سیمای مشکین چشم دلربا را به عرشیان و زمینیان مژده میداد و با آمدنش امید به برپایی عدل در دل و جان شیفتگان عدالت، حیاتی دوباره یافت.

چه مبارک مولودی که وجود مطهرش جهان را از شر ظالمان و ستمگران تطهیر، زمین را پر از عدل و داد کرده و کاخ‌های ظلم و ستم را فرو میریزد. خجسته باد میلاد نوری که سحر با شبنم لطفش بیدار میشود و خورشید در انتظار سلامش طلوع میکند.

او که هرگاه جمعه از راه میرسد ، صاحبدلان ، دل از دست میدهند و قرار از کف مینهند و قافله دل‌های بیقرار روی به قبله میکنند و آمدنش را به انتظار مینشینند و این انتظار چه زیبا و دلنشین است.

نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت حضرت مهدی صاحب الزمان (ع) را به همه اساتید، کارکنان، دانشجویان و دوستداران آن امام تبریک و تهنیت عرض میکنیم.

*موسسه آموزش عالی علوم و فناوری سپاهان*