16 آذر ، روز دانشجو گرامی باد

فرا رسیدن روز دانشجو را به پیشگاه ارزشمند و فرهیخته دانشجویان تبریک و درود می فرستیم.

فرا رسیدن روز دانشجو را به پیشگاه ارزشمند و فرهیخته دانشجویان که در همه شرایط سخت و آسان جامعه نواندیش، پیوسته بیدارند و روشنگری و شفافیت در گفتار و کردار را در کنار عدالت خواهی جستجو می کنند، تبریک و درود می فرستیم. دانشجویان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه – به ویژه در طول پنج دهه اخیر ایران - همواره نقشی ویژه در تحولات فکری ایفا نموده اند. از آنجا که قشر دانشجو در اذهان جامعه سمبل پویائی، حرکت و نشاط است، سرچشمه هر نوع تحول و بیداری را در میان آنان باید جستجو کرد. امروز کشور عزیزمان ایران، بیش از هر زمان دیگری، به تحرک و پویایی دانشگاه و دانشجویان فرهیخته برای تعالی بیشتر نیاز دارد و این جوانان عزیز وآینده ساز کشور هستند که می توانند موجبات سربلندی این مرز و بوم را فراهم آورند. ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، روز دانشجو را به همه دانشجویان موسسه آموزش عالی علوم و فناوری سپاهان تبریک عرض می نماییم.